http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/08/banner_site_tomofair.jpg

Tomofair tickets giveaway! De Winnaars

Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen we de winnaars van de Tomofair Ticket Giveways bekend maken.

Momenteel heeft het merendeel van de reactie het zeer druk, en zo wil het wel eens gebeuren dat de winnaars van een prijsvraag iets later als gepland bekend worden gemaakt.
Gelukkig heeft onze eigen NEET (Not in Education Employment or Training) Tjeu tijd genoeg over en mag hij de gelukkige winnaars van de Giveaway bekend maken.

Op 4 oktober vind de grootste Japanse indoormarkt van Nederland plaats in Nijmegen. Namens Tomofair mochten we een aantal maal een set van twee vrijkaarten weggeven. Het enige wat je hoefde te doen was de facebookpagina van Japatrees en Stichting Tomocon te liken.
En de winnaars van deze actie zijn:
Ka Wai Li
Somaru Shinde
Shizuka Yoru
Adrian Vrijenhoek
Namens het hele Japatrees-team gefeliciteerd met jullie prijs. Jullie ontvangen op korte termijn een bericht met daarin meer gegevens over hoe jullie je gewonnen prijs kunnen verzilveren.

Zit jij niet tussen de gelukkige winnaars? Vrees dan niet voor slechts €2,50 scoor je in de voorverkoop jouw ticket. Aan de deur zullen kaartjes €5,- gaan kosten.

Het programma belooft in elk geval heel interessant te worden , en heel misschien komen jullie ons daar ook wel tegen. We zijn namelijk druk bezig met iets heel bijzonders! Maar dat blijft nog even geheim…..

Winnaars nogmaals gefeliciteerd!
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: