http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/08/89659469c94ddc6c216e47a0e5776aec.jpg

Tjeu’s Youtube Special deel 2: Fanimation

Zoals ik gister al vertelde neem ik jullie mee om eens een bezoekje te wagen aan mijn favoriete youtube kanalen.  Nu ons anime kijken wellicht bedreigt wordt moeten we wellicht uitwijken naar verhalen zonder licentie. Vandaag staat dan ook in het teken van fan animatie.

Dragonball Absalon 

Zou er ooit nog een vervolg van de Dragonball serie komen? De vage geruchten werden teveel voor Mellavelli dus creeërde hij zelf een vervolg genaamd Dragonball Absalon.
Met animatie van hoog niveau is dit een serie die er zeker mag zijn , helaas komen de nieuwe afleveringen tergend langzaam, ik zit al een jaar te wachten op afleveringen 3. Er komen genoeg leuke twists en vernieuwingen om de boel interessant te houden en te blijven wachten op het vervolg. Check hier deel 1 anders zelf maar eens en oordeel zelf.

Dead Fantasy

Een klassieker die zeker niet in het lijstje toffe fan animaties mag ontbreken, een episch gevecht tussen de bekende personages uit final fantasy en dead or alive breekt uit. Dikke moves, vloeinde gevechten en zeer aardige graphics komen samen in dit toffe knok verhaaltje. Bekijk hier alle afleveringen achter elkaar een oordeel anders zelf.

Crossover World

De wereld van final fantasy wordt ook veelvuldig gebruikt in de animatie Crossover World, een anime aflevering die een flink aantal anime en game universa bij elkaar laat komen. De animatie is niet fantastisch maar het laat zich prima kijken voor zolang dat het duurt. Zeker een aanrader.

En dan hebben we nog niet eens gesproken over alle sprite based fan animatie, een van mijn persoonlijke favoriete is de sonic rpg serie waarin de egels en vosjes dragonball z style gevechten aangaan met de duistere hedgehog seelkaadoom. Klinkt wellicht een beetje suf, en in eerste instantie oogt het ook zo maar als je er in kan komen is het zeker een kijkje waard. Let wel op aflevering 1 tot en met 8 zijn flashgames.  Vanaf aflevering 9 is de serie echter volledig geanimeerd.

Sonic: Nazo Unleashed

 Het hele flash gebeuren dat zal ik jullie niet gaan aandoen, in plaats daarvan laat ik jullie liever het volledig met flash geanimeerde Sonic: Nazo Unleashed zien, dit doet precies wat de sprite based serie ook doet maar dan volledig zelf geanimeerd. En als je Dragonball Z digt dan is dit ook wel jou ding

En daar laat ik het voor deze keer even bij , maar blijf deze week zeker kijken naar de andere youtube greatness die nog volgt.

Hebben jullie nog een favoriete fanimation? Deel hem dan AUB in de comments

 
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: