Sword Art Online II Teaser

Afgelopen weekend begon Aniplex met het verspreiden van de nieuwste teaser van Sword Art Online II.

 Vanaf 5 juli kunnen we Kirito  weer volgen in zijn nieuwste online avonturen. Dat we dit maal afreizen naar de wereld van Gun Gale Online was natuurlijk al bekend bij de meeste van jullie. Maar dit maal zien we in het filmpje ook even terug wat we qua verhaal  mogen verwachten. Het verhaal volgt de Phantom Bullet Arc (de 5d en 6de lightnovel in de SAO serie)  waarin Kirito , die we midden in de teaser even kort spotten, een nieuwe reeks game-gerelateerde sterfgevallen gaat onderzoeken. Behalve Kirito worden we in de trailer ook alvast even voorgesteld en Sinon, Kirito’s nieuwste vrouwelijke metgezel en zien we wat mysterieuze beelden van de nieuwe schurk deathgun.

Verder kunnen we nog niet veel uit de trailer opmaken en willen we natuurlijk ook niet te veel spoilen voor de mensen die de light novels niet hebben gelezen. Op 4 juli vind er alvast een exclusieve première plaats tijdens Anime Expo in Los Angeles.  Mocht er nog een nieuwe trailer uitkomen dan kun je die uiteraard voor die tijd nog terug vinden bij ons op de website.

Wat zijn jullie verwachtingen van SAO  II?
There are 4 comments

Add yours
 1. Barend

  Wat ik verwacht? Een nieuwe epische avontuur! All abaord the hype train!

  Wat ik me wel afvraag is, hoeveel episodes SAO 2 zal hebben? Weer 25? Of is dit maar een kleine arc?

  Hoe dan ook, SAO 2 ga ik subbed kijken omdat ik geen zin heb om tot 2015 te wachten voor de dub. xD

  • Tjeu

   De ‘geruchtenmolen’ heeft het over een 26 afleveringen lang seizoen, waarbij gespeculeerd wordt dat de Phantom Bullet Arc mogelijk achteraf wordt aangevuld met de Mother Rosario Arc (waarin Asuna weer wat meer screen-time krijgt)

   Persoonlijk zou ik dit een logische keuze vinden, als we straks een compleet seizoen zonder Asuna zitten wordt ze een beetje een secondary character en dat zou ik niet zo chill vinden, en aangezien het vorige seizoen ook twee arcs besloeg lijkt me dit ook de mooiere stijlkeuze, anders verandert het tempo van de serie misschien wel teveel enzo.

   • Barend

    Zou mooi zijn dat we 26 episodes kunnen toevoegen aan een epische avontuur.

    Ik denk dat je best weleens gelijk kan hebben dat de Mother Rosario Arc ook wordt toegevoegd, Het is een relatieve kleine arc, van wat ik heb gelezen althans. Hierin zijn Yuuki en Asuna de 2 namen die je het meeste tegenkomt. Ook al heeft Asuna misschien minder screentime dan in SAO 1 ze blijft altijd belangrijk, ze is “the love of his life” :P.

    Hopelijk krijgt de laatste arc genaamd Alicization Arc ook een anime adapation over een jaartje of 2. Ben ook benieuwd wat wie hierna gaan krijgen, Reki Kawahara is nog steeds bezig met het schrijven van light novels voor SAO.


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: