http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/05/SAO-PSV.jpg

Sword Art Online: Hollow Fragment komt naar Europa!

Je leest het goed, Sword Art Online: Hollow Fragment komt naar Europa! Deze game is exclusief verkrijgbaar voor de PS Vita. Het spel kwam 23 april dit jaar nog uit in Japan en werd later aangekondigd dat deze titel in de PSN Store verkrijgbaar wordt in Amerika. Gelukkig wordt Europa niet in de steek gelaten, want het is aangekondigd dat wij in juli ook van deze topper mogen genieten!

Helaas komt Sword Art Online: Hollow Fragment ook in Europa alleen naar de PSN Store. Maar om het goed te maken krijgen wij Sword Art Online: Infinity Moment HD er gratis bij! Deze game was exclusief uitgekomen Japan voor de PSP. Lees hier de review van Infinity Moment, geschreven door Trees haarzelf. Is dat geen geweldig nieuws!? Dus mocht je deze game nog niet gespeeld hebben, dan krijg je nu de kans om een HD Remake van Infinity Moment te spelen inclusief Engelse vertalingen.

De Japanse versie van Sword Art Online: Hollow Fragment krijgt in juli een grote update. Deze update zal de level cap te verhogen naar 250 en zal ook een nieuwe functie toevoegengenaamd: “Grand Quests,” samen met een nieuwe events, fields en maps. Ook zullen nieuwe eindbazen, dungeons, hogere level monsters en meer dating features worden toegevoegd.

Wij van Japatrees hopen dat deze update ook naar de Europese versie komt. Wij staan in ieder geval te popelen om deze game(s) te spelen! Kijken jullie er ook zo erg naar uit?
There is 1 comment

Add yours
  1. Barend

    Ik wordt net wakker en kijk op japatrees.nl en dit is het eerste wat ik lees. Hallelujah! Twee games die ik helemaal kapot ga spelen. AMEN.


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: