South Park, Princess Kenny

Ik hou zelf wel van een flinke dosis onzin zo nu en dan. Nou ja, zo nu en dan? Eigenlijk altijd wel. In South Park seizoen 17 worden gamers en animeliefhebbers flink op de hak genomen.

Drie afleveringen lang kon ik genieten van de heerlijk flauwe humor van South Park rondom de consolewars en Game of Thrones. Ik heb hier twee van mijn misschien wel favoriete momenten uit de drie afleveringen. Boven zie je het filmpje van Princess Kenny. De theme-song zal voor degenen die South Park: The Stick of Truth hebben gespeeld wel bekend in de oren klinken.

Hieronder zie je een filmpje van Bill Gates en Sony CEO Kazuo Hirai die met elkaar op de vuist gaan. Het grappigste aan dit filmpje vind ik dat Bill Gates onder de meest awesome tatoeages zit en de stem van Kazuo Hirai net een anime-stem is, maar stiekem toch gewoon Amerikaans. Ik kon jullie deze filmpjes niet onthouden. Enjoy!
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: