http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/01/trees_gamet_meer_dan_36_uur-1050x699.jpg

Redacteuren gezocht!

Vind je het leuk om Japanse games te spelen, iets te leren over de Japanse cultuur, anime te kijken, en nog beter, om hierover te schrijven?

Dan heb je geluk!
Japatrees.nl zoekt namelijk redacteuren en gastbloggers!

trees_boom_final_1

Helaas kan ik niet mijzelf full-time toewijden aan dit geliefde blog (sommigen moeten werken voor hun geld) en zal daarom niet altijd de tijd hebben om jullie van verse nieuwtjes en artikelen te voorzien. Jullie hebben dan ook wel misschien gemerkt dat het helaas niet meer zo levendig is als voorheen… Siep en Annie hebben het nu ook vrij druk met hun persoonlijke projecten, iets met een otterpak in een kerk of zo iets, en nu krijgt zelfs Tjeu een leven!

Japatrees.nl heeft dus vers vlees nodig, en daarbij wil ik jullie de kans geven om jullie kennis en niet te vergeten enthousiasme te delen met jullie mede otaku’s!

Een redacteur op Japatrees.nl ben je op vrijwillige basis en brengt helaas geen geld in het laadje. Het brengt echter wel degelijk veel voordelen met zich mee; je wordt een beroemdheid, je gaat soms mee op trips, je krijgt vette goodies zo nu en dan, je mag review copies houden en misschien wel het beste van alles, ik mag je dan waarschijnlijk nét iets meer dan de rest.

Heb jij dus een ontzettend vet idee voor een gastblog en wil jij deze zelf publiceren op Japatrees.nl? Of misschien zit je wel zo bomvol creativiteit en wil je je passie op gebied van games, anime, gadgets, Japanse cultuur dagelijks op het web loslaten? Comment dan even hieronder of mail redactie_japatrees@outlook.com
There are 7 comments

Add yours
  • Tjeu

   Dat lijkt ons erg leuk, zou je ons even een mailtje kunnen sturen? redactie_japatrees@outlook.com waarin je uitlegt wie je bent, wat je gaat doen wat je wilt schrijven enz?
   Als je wilt mag je ook een klein proefblog (tussen de 500 en 1000 tekens meesturen) dan weten we wat w in huis halen ;)
   Alvast bedankt.

 1. Fos

  Goedemiddag,

  Ik zie dat jullie op zoek zijn naar (gast)redacteuren voor Japatrees.nl en dat lijkt mij echt super!
  Ik heb zelf al Jaren fascinatie voor Japanse cultuur, Anime, Manga’s, de taal en natuurlijk de games die erbij horen en erop geïnspireerd zijn!
  Ik volg ook geregeld de input van Trees in de PU en PU.nl!

  Het lijkt mij leuk om hierin een bijdrage te doen en op mijn eigen manier Japan, Jpop (en de culture die erbij hoort), games, Anime, Manga en meer naar de mensen te kunnen brengen!

  Ik heb er zeker de passie voor, heb kennis van Nederlandse en Engelse taal met zowel tekstverwerking, grammaticaal en spraak en heb basis (lees enthousiast-noob)-kennis van Japanse taal.

  Ik hoor graag of ik iets voor jullie kan betekenen!

  Groetjes vanuit Arnhem!


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: