Pokémon Omega Ruby en Alfa Sapphire update

Langzaam stromen de nieuwtjes over de nieuwste Pokémon remakes binnen. Nu zijn alle laatste feitjes gecombineerd een een nieuwe trailervideo die we met jullie kunnen delen.

Nieuwe Mega-Evoluties

Naast de Mega-Evolutie van Metagross mogen we drie nieuwe Mega-Pokémon onthalen. Mega Altaria zal veranderen naar een Dragon/Fairy type Pokémon en met de vaardigheid pixelate die Altaria kent veranderen normal moves in Fairy moves. Een ideale dragonkiller dus. Ook zien we Mega Salamence met een soortgelijke ability als Altaria genaamd Aerilate veranderen al zijn normal moves in flying type moves. Mega Lopunny zal in het bezit zijn van de Scrappy waardoor het vechtkonijn ook die vervelende ghost types kan raken met normal of fighting moves.

De terugkeer van de Pokémon Contests

Ook de Pokémon Contest keren terug, in deze ‘Pokémon got Talent’ is het aan jou en je Pokémon om te bewijzen dat jullie de stoerste , schattigste of mooiste Pokémon van de show zijn.  Door de deelname van cosplay Pikachu en de mogelijkheid tot mega-evolutie worden er weer wat nieuwe elementen ingebracht in deze wedstrijd.  Mega-evoluties zullen echter alleen gebeuren als je het publiek tijdens de show al weet te imponeren.

Cosplay Pikachu Combat

Cosplay Pikachu zal in al zijn gedaantes te gebruiken zijn in de reguliere gevechten en bij elk kostuum hoort een nieuwe move, Rockstar Pikachu kent de steeltype move meteorsmash en zal in contest het coole type vertegenwoordigen, Belle Pikachu kent de move Icicle Crash en zal het schoonheidstype vertegenwoordigen, laten we het maar erop houden dat ware schoonheid van binnen zit. Popsterretje Pikachu staat met draining kiss voor je klaar als het schattige typetje in contests en Pikachu Ph D moet met electric terrain de slimheidscompetitie voor je winnen, al vind ik persoonlijk dit pakje vrij dom uitzien. De Pikachu Libre is de vechtersbaas van het stel, met flying press als special move vertegenwoordigt hij de thoughness competitie. En wat is er nu stoerder dan een een elektrische muis in een spandex pakje met een hartje op je masker, en gaatjes voor je perfect rode wangetjes. Eat your heart out Conkeldurr Machamp en Lucario, Pikachu Libre is in dah House!

Shiny Beldum

Op 21 November zal Shiny Beldum in limited edition worden weggegeven aan Pokémon spelers, vermoedelijk wordt hij een mystery gift zoals torchchick bij X en Y. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat de grijze editie van de anders altijd blauwe Pokémon het enige “metacite” zal vasthouden. Op 21 November komt de game nagenoeg overal ter wereld uit, behalve in Europa. Wij moeten helaas nog een weekje langer wachten.

Grmbl..het is maar te hopen dat ik Shiny Beldum dan nog kan krijgen anders gaan er koppen rollen!

 

Wat voor Megaevolutie zouden jullie graag terug zien in Alfa en Omega?
Zelf ga ik hier voor een aparte keuze en  kies ik voor Mega Eevee,  I love Eeveelutions en met Mega Eevee groeit de Eevee familie weer zonder dat je er extreme rare gingen voor zou hoeven te doen!

 
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: