Partners

Japatrees.nl zou niet bestaan zonder diegenen die haar door dik en dun steunen. Dan heb ik het niet alleen over mijn trouwe fans, maar natuurlijk ook over de volgende partijen:

header_japandirectJapanDirect.nl

JapanDirect is mijn hoofdsponsor en zorgt ervoor dat jullie keer op keer weer kunnen genieten van nieuwe posts op Japatrees.nl en op mijn Google+ pagina. Zo kan ik jullie af en toe verwennen met een prijsvraag, giveaway en gloedjenieuwe reviews van gloedjenieuwe games of hardware dankzij deze gasten. Wees ze dus maar dankbaar.

JapanDirect zorgt ervoor dat bepaalde Japanse services toegangelijker worden en alles meer binnen handbereik ligt. Zo verkopen ze digitale prepaidkaarten waarmee je snel, veilig en gemakkelijk op je Japanse PSN-account games kunt kopen en gelijk spelen. Maar ook Japanse iTunes en Amazon zijn totaal geen probleem meer. Gewoon via iDEAL alle Japanse giftcards bestellen die je wil. Ze bieden zelfs Mobage aan, een Japanse Social Gaming Platform, die voorheen niet voor ons toegankelijk was.
Kortom, voor al je Japanse tegoeden zit je hier goed.

pu_logo_3d_rgbPower Unlimited
Met mijn stage bij Power Unlimited is alles eigenlijk begonnen. Zonder de guidance van de heer Wouter Brugge was ik waarschijnlijk nooit op het idee gekomen om mijn specialistische kennis over Japanse games met jullie te delen. We zijn nog steeds dikke buddies en jullie kunnen van tijd tot tijd genieten van deze prachtige samenwerking!

Power Unlimited is nog steeds het enige vette game magazine van de Benelux en hebben ook een pracht site, waar ik enige tijd aan heb bijgedragen. Check dus voor al het algemene game nieuws op pu.nl!

logo_lanversityLANversity
Zoals menig Japatrees-fan misschien wel weet houd ik van gamen, heel veel gamen. Ik heb al menig LAN-party afgestruind en LANversity organiseert een van de betere. Wil je dus een keer helemaal ingemaakt worden tijdens een stevig potje gamen door mij? Dan heb je kans om me tijdens een van de feestjes van LANversity tegen te komen!

LANversity zijn een aantal toffe mensen die allemaal lid zijn van verenigingen binnen Studentencentrum de Bunker te Eindhoven. Net als jou en mij hebben ze een passie voor gamen en hebben daarom dan ook LANVersity opgericht om vrienden en onbekenden samen te brengen binnen het gamende studentenleven. Als je zin hebt om een keer mee te gamen bekijk dan hun website of mail naar info@lanversity.nl.

The Sushi TimesThe Sushi Times
Japatrees.nl is nog niet zo lang bezig en kan dus flink wat leren van haar senpais, zo dus ook The Sushi Times. Blogs horen zich te verbroederen, elkaar te steunen en dat is ook precies wat we doen; af en toe zullen jullie een toffe actie of een interessant gastblog tegenkomen. Maar wat is The Sushi Times nou precies?

Gek op Cosplay, Sushi, Geisha’s en KitKats in 1001 smaken? Dan zit je bij The Sushi Times helemaal goed! Dit blog staat namelijk bomvol met toffe artikelen over de Japanse (en Otaku-) Cultuur.


There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter