Over Japatrees

Sommigen van jullie kennen haar misschien van haar onstuimige tijd bij Power Unlimited, anderen hebben haar misschien als een bezeten Japan-nerd door de straten van Akihabara zien rondrennen. Maar voor wie deze jongedame nieuw is, is een korte introductie misschien wel op z’n plaats:

foto_trees_hunks3Dit is Trees.

Trees is een rasechte game-fanaat, maar haar echte passie ligt bij Japan en al haar bijhorende, vreemde capriolen. We noemen haar dan ook wel eens Japatrees.

Na haar emotioneel afscheid bij PU en nu ze haar vaste plekje heeft gevonden, vindt ze het tijd om de rest van de wereld bij te brengen over de wonderlijke eigenaardigheden die je vrijwel dagelijks in Japan tegenkomt.

Zeg nou zelf; wie wil nou niet meer weten over dating simulation games met duiven, pratende toiletten of wat Japanners wel niet allemaal met octopussen uitspoken?!

Vol goede moed begon ze met de Google+ pagina genaamd ‘Japatrees’ Super Kawaii Fun Corner’. De ietwat gestoorde, gamende Japanoloog beloofde de veelzeggende titel zo goed mogelijk waar te maken en dat is blijkbaar gelukt. De afwisseling van waanzinnige prijsvragen, foute reviews van Japanse games en anime, giveaways en updates over de nieuwste vreemde trends in Japan viel in de smaak bij jullie. Het aantal volgers bleef stijgen en uiteindelijk zorgde dat voor deze volledig gecustomizede website. En daar mogen we sponsor JapanDirect.nl wel voor bedanken, anders was dit niet mogelijk geweest!

Nu blijft de  Google+ pagina ‘Japatrees’ Super Kawaii Fun Corner’ gewoon bestaan en die zal ook gevuld blijven met content.

Hebben jullie zelf goede, maar dan ook echt over-de-top suggesties? Of willen jullie gewoon eens in contact komen met de almachtige Trees-sama? Mail dan naar Trees@onlineprepaidservices.com! Of comment hieronder natuurlijk. Een meer uitgebreide introductie van Japatrees vind je in de blog post Dit is nou Japatrees.


There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter