http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/06/levi03.jpg

Nieuwste Levi Figma doet stofopwaaien!

Deze week ontvingen wij het bericht dat het Japanse Good Smile Company de bezem zou halen door hun Attack on Titan Figma lijn. Letterlijk!  Zo komt het bedrijf met deze wonderlijke Figma van de meest badass Titan jager ooit : Levi!

Wat is een figma?
Voor de leken onder ons even een korte uitleg wat nu een figma is.
Een figma is vergelijkbaar met een actiefiguur het is vaak te bewegen en te positioneren, Figma’s kennen vaak ontzettend veel accessoires waar jij je favoriete held leuk mee kan optuigen. Denk hierbij aan verschillende uitwisselbare slots voor gezichtsuitdrunkingen, diverse wapens of kostuums. Je kunt dus van allerlei combinaties maken en je figma aanpassen naar hoe jij je voelt. Je zal er dus niet snel op uitgekeken raken!

levi02

Stofhappen!
Je kunt veel zeggen over Levi maar skills heeft de gast.  Als hij een themesong had was het “another one bites the dust”. Maar deze coole kikker moet niets van het stof hebben dat zijn tegenstanders happen hebben. Is het stof van de strijd namelijk neergedaald dan veranderd Levi namelijk in de meest Boss-like interieurverzorger ooit. En juist over deze Levi gaat deze Figma. Levi komt met diverse gezichtsuitdrukkingen (3 stuks , kwaad koel en geïrriteerd)  Daarnaast kun je zijn  sjaaltje over zijn mond draperen over zijn nek laten verwarmen. Ook zijn Bandana is inwisselbaar voor wat haar waar wat meer een air-time gevoel in zit. Naar geruchten zitten er (for whatever reason) ook nog twee haarstylen voor Misaka bij (Misaka not included)

 Tellselltell sell
(Voor het emersion effect lees de volgende conversatie met fake amerikaanse accenten)

levi04
Tjeu:
Hallo Trees, jij hebt de nieuwe Levi Figma uitgeprobeerd, wat vond je er van?

Trees: Het is werkelijk ongelooflijk Tjeu, er is niets wat Levi niet schoon krijgt.

Tjeu: Absolutely right Trees! Levi komt namelijk niet met een, niet twee, niet drie maar vier cleaning tools!

Trees: Een bezem, een stofdoek en jawel een DUBBELE plumeau! Dualwielding-cleaning, ik zou willen dat mijn vriend dat kon!

Tjeu: Nou met behulp van Levi kan dat! Niets is onmogelijk, Levi is te plaatsen in elk denkbaar standje, dus je kan hem ook gebruiken om je partner huishoudelijke taken te geven.
Komt je partner thuis en staat Levi te bezemen dan moet hij de vloeren schoonmaken, hanteert hij zijn plumeau dan is zijn taak de kastjes afstoffen en hanteert hij zijn doek, dan is het windowcleaning time!
Het is absoluut ongelooflijk!  Hoe bozer Levi kijkt des te groter de penalty als je partner ongehoorzaam is! Aan alles is gedacht!

levi01

Trees: Maar Tjeu kan ik dan niet beter gewoon een post-it plakken of hem een whatsappje sturen? Is dat niet veel goedkoper!

Tjeu :  Natuurlijk is een appje goedkoper, maar Levi inspireert en motiveert! Levi gets the Job done!. Motivatie is onbetaalbaar! Behalve met deze Levi Figma! Voor slechts dertig euro (exclusief verzondkosten) is dit ongelofelijke poetshulpje van jouw!
Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is een vriend/vriendin hebben die zich laat intimideren door een figma, het aanschaffen van schoonmaakspullen én de figma in de goede positie zetten.

Trees: Fabulous! Gemak op zijn best! Maar Tjeu misschien moeten we onze lezer maar eens vertellen waar ze hun eigen Levi kunnen scoren

Tjeu: But ofcourse! Iedereen moet natuurlijk dit FAN-TAS-TISCHE product in huis halen! Maar helaas! Het product is nog niet verkrijgbaar in de winkels! Maar per 27 juli is het te preorderen op de website van Good Smile Company! Maar wees er snel bij want de pre-order periode duurt slechts zeven dagen! Terug naar jouw Trees!

Trees: Arigato Tjeu mijn huis is super schoon sinds ik Levi heb, en bovendien is hij ook nog eens fucking, totally incredibly awesome als decoratie! Ik zeg koop dan!

*De hierboven geschetste situatie is fictief, daadwerkelijke poetsresultaten kunnen niet worden ontleend aan het de Levi Figma noch zijn Japatrees of Good Smile Company verantwoordelijk voor tegenvallende verwachtingen*
There is 1 comment

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: