http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/06/Juubi.jpg

UPDATE 3! – Naruto Storm Revolution – Wat weten we tot nu toe?

UPDATE 3!!! (28 juni 2014) (LET OP: SPOILERS!)

We hebben twee nieuwe scans en een release datum voor de demo! Check snel meer informatie hieronder.

ObitoS MadaraS

De demo komt 2 juli uit voor PS3 en Xbox360 en zal een online mode bevatten, deze zal beschikbaar zijn tot 23 juli. De speelbare characters zijn Bijuu Naruto, Sasuke, Kakashi en Mecha Naruto. Naruto, Sasuke en Kakashi hebben een nieuwe moveset en Mecha Naruto is een nieuwe character.

Hier alle nieuwe belangrijke informatie van de scans van hierboven.

- Unmasked Obito is ook een nieuwe toevoeging aan het spel en zal uiteraard een andere moveset hebben dan de gemaskerde Obito (Tobi).
- Hij vecht met z’n grote Shurikens en chakra chains en zal ook Wood Style gebruiken (door Hashirama’s Cells).
- De Juubi is z’n True Awakening en is zo groot dat hij buiten het veld zal vechten. Bij elke volledige transformatie verandert de stage naar een platform omringd door lava. Daar zal de Juubi in staan en wordt het een soort Boss Battle, maar dan controleerbaar door de speler.
- Obito heeft een Team Ultimate Jutsu met Madara.

NS1

- Madara heeft nu z’n Gunbai in het spel, het wapen wat je achter op z’n rug ziet.
- Madara’s True Awakening is Perfect Susano’o. Of deze binnen of buiten het platform vecht (van de True Awakening stage) is nog niet bekend.
- Ook heeft Madara een nieuwe jutsu of iets dergelijks, dus een nieuwe moveset is ook mogelijk, dit is nog niet zeker.
- Hashirama in Sage Mode is speelbaar, met Sage Art: Wood Release: True Several Thousand Hand als True Awakening die buiten het platform, in de lava, zal vechten.
- Het is nog niet bekend of Sage Mode z’n instant awakening is of dat hij altijd in deze mode zal vechten. Aangezien z’n art Sage Mode heeft zal dit zijn ‘normale’ mode zijn, net zoals Bijuu Naruto speelbaar is zonder een transformatie te gebruiken.
- Als dit zijn ‘normale’ mode zal zijn, krijgt Hashirama ook een nieuwe moveset.

Pfoe, een  hele hoop epische informatie dus. Woensdag 2 juli kan je dus de demo downloaden, dus wees er snel bij!

NS2

UPDATE 2!!! (16 juni 2014) (LET OP: SPOILERS!)

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution heeft een release datum gekregen in Japan (11 september 2014) en heeft ook een nieuwe box art! Ook is er bevestigd dat er een demo uitkomt, maar de release datum van de demo is onbekend. In het midden van de nieuwe box art zien we Obito zonder masker met een Mangekyou Sharingan in plaats van de ‘normale’ Sharingan. Links zijn de Edo Kages erbij gekomen en rechts de Edo Hokages. De Hokages (behalve Minato) stonden er al op maar nu zijn ze zichtbaar in hun Edo Tensei form. Minato is dus nieuw op de box art en is in zijn Kyuubi Chakra Mode. Shit is aan! Verder zien Kushina, Iruka en Konohamaru rechtsboven staan. Wij van Japatrees.nl denken dat dit alle nieuwe playable characters zijn in de game, met misschien nog een geheime character die nog onthuld kan worden, die niet op de box art komt te staan. Als je goed kijkt zie je dat Sakura de Byakugou Seal op haar voorhoofd heeft staan, dus een nieuwe transformatie van Sakura is zeker te verwachten.

Je kan de nieuwe box arts hieronder bekijken. Links is de oude te zien en rechts de nieuwe.

BoxArtOld         BoxArtNew

UPDATE!!! (22 mei 2014)

Het ziet er naar uit dat Iruka en Konohamaru speelbaar worden in Naruto Storm Revolution! Ook zal Konohamaru een Team Ultimate Jutsu krijgen met Naruto. Jawel, het is de Sexy/Harem no Jutsu! Hierdoor verover je toch elke vijand? Rechts onder zien we accessoires die je character kan equippen als je een Save File hebt van Naruto Storm 3. Zie hieronder de afbeelding:
Iruka & Konohamaru

Lees hieronder de rest van het artikel:

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution is de aankomende Naruto game wat wordt ontwikkeld door een Japans bedrijf genaamd Cyberconnect 2 en wordt uitgegeven door Bandai Namco (voorheen Namco Bandai) Games. Op Japatrees.nl konden we al wat trailers vinden, maar wat weten we eigenlijk tot nu toe?

Revolutie
Een revolutie is een plotselinge radicale omslag of verandering.  Dat betekent dat dit spel dus het roer gaat omgooien en dat er veel veranderingen gaan komen. De makers van de game gaan zich focussen op het aanpassen van het Battle System. In elk nieuw Naruto Storm deel kwamen hier en daar wat aanpassingen kijken, maar dit keer komen er een hoop. Zoals: nieuwe playable characters, costumes, Awakenings (transformaties), Team Ultimate Jutsus (*kwijl*), aangepaste Fighting Mechanics, Game Modes, exclusive anime content en Battle Types. Ik zal alles bespreken in aparte kopjes om het duidelijk uit te leggen.

Nieuwe Playable Characters
Zoals elk Naruto Storm deel krijgt Storm Revolution uiteraard ook nieuwe playable characters. Ze zijn nog niet allemaal aangekondigd, maar we weten er al een hoop!

Kushina

We zijn er snel bij, want vandaag is toevallig een nieuwe character aangekondigd! We verwelkomen -de moeder van Naruto,- Kushina! Verder hebben we:

- Bijuu Mode Naruto

- EMS Sasuke met een nieuwe moveset

- Kakashi met een nieuwe moveset

- Second Tsuchikage

- Second Mizukage

- Third Raikage

- Fourth Kazekage

Shisui Uchiha (Susano’o Awakening speciaal ontworpen door Masashi Kishimoto himself!)

- En Mecha Naruto! (Character & Awakenings ook ontworpen door Masashi Kishimoto!)

 

Exclusive Anime Content
Naruto Storm Revolution bevat anime content die exclusief bij het spel wordt geleverd, dus deze beelden worden niet uitgezonden tijdens de serie. Er komen 3 chapters waarvan er 2 al bekend zijn! De Origins van de Akatsuki en de backstory van Shisui Uchiha. Een paar Akatsuki leden krijgen nieuwe kostuums, die ook  speciaal zijn ontworpen door Masashi Kishimoto. De leden van deze groep zijn, inclusief hun nieuwe kostuums, speelbaar in Naruto Storm Revolution! Ook is Orochimaru speelbaar in een Akatsuki costume, is dat niet awesome!? De eerste chapter gaat dus over hoe de leden van de Akatsuki bij deze groep zijn gekomen.

De tweede chapter verdiept zich in het verhaal van Shisui Uchiha, de beste vriend van Itachi Uchiha. Tijdens de anime konden we nog recent Shisui zien, met zijn plan om vrede te sluiten tussen de Uchiha Clan en de rest van Konoha. Helaas zat Danzo in de weg en ging het plan niet door. Meer anime content hiervan is dus te zien in Storm Revolution.

De derde is nog onbekend, maar links onder bij het plaatje van Kushina kan je anime beelden zien van Team Minato met Kushina erbij. Wij vermoeden dat de derde chapter dus iets te maken gaat hebben met Minato, Kakashi, Obito, Rin en Kushina.

akatsuki

 

Team Ultimate Jutsus
Voor de eerste keer in de Storm delen krijgen we nu (eindelijk) Team Ultimate Jutsus. Dit houdt in dat de fighters in hetzelfde team gezamenlijk een ultieme aanval lanceren. Deze waren te zien in de trailer en zagen er naar mijn mening geweldig uit! Natuurlijk kan niet elk random team samen een Ultimate Jutsu afvuren, maar bepaalde teams die bij elkaar horen. De bevestigde Team Ultimate Jutsus tot nu toe zijn:

- Team: Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha en Sakura Haruno.
Naam van Team Ultimate Jutsu: onbekend

– Team: Naruto Uzumaki en Sasuke Uchiha.
Naam van Team Ultimate Jutsu: Wind and Lightning Release: Hurricane Lightning.

– Team: Sasuke Uchiha en Itachi Uchiha.
Naam van Team Ultimate Jutsu: Amaterasu: Dual Layer.

- Team: Itachi Uchiha en Shisui Uchiha.
Naam van Team Ultimate Jutsu: onbekend.

- Team: Kakashi Hatake en Might Guy.
Naam van Team Ultimate Jutsu: Eternal Rival.

– Team: Gaara, Kankuro en Temari.
Naam van Team Ultimate Jutsu: Scorching Heat – Sand Binding Coffing.

– Team: Deidera en Sasori.
Naam van Team Ultimate Jutsu: Collaboration: Ultimate Art.

- Team: Hidan en Kakuzu.
Naam van Team Ultimate Jutsu: onbekend

- Team: Pain en Konan.
Naam van Team Ultimate Jutsu: onbekend

Dit zijn een paar van de Team Ultimate Jutsus, maar er komen nog meer. Meer informatie over Team Ultimate Jutsus vindt je hieronder bij Battle Types.

Naruto Sasuke and Sakura

Battle Types:
De eerste nieuwe soort Battle Type in de Ultimate Jutsu Type. Dit type is de enige die een Ultimate Jutsu kan gebruiken. Om dit te activeren, moet je chakra op 80% zijn of meer. Het lijkt erop dat de Team Ultimate Jutsu de ‘normale’ Ultimate Jutsu vervangt. Hiervoor moet je wel het juiste team hebben.

De tweede nieuwe soort Battle Type is de Awakening Type. Dit type is de enige die kan transformeren. Elke character heeft twee Awakenings. Je moet een bepaalde ‘Storm Meter’ hiervoor vullen, dat doe je door de vijand in elkaar te slaan, of als hij jou in elkaar ramt. Wanneer de Storm meter op niveau 2 of hoger is, kan de eerste Awakening geactiveerd worden met de beweging van de rechter joystick . Wanneer de Storm Meter volledig is gemaximaliseerd, dan kan je de tweede Awakening activeren als je driehoekje (PS3) inhoudt.

De derde nieuw vechtsysteem is de Drive Type. Dit type is de enige die de ‘Support Drive Mechanic’ kan gebruiken. Spelers kunnen ondersteuning roepen met de L1 of R1 knoppen (PS3) en veranderen hun soort type support – aanval of verdediging – midden strijd. Hoe meer ondersteuning je roept, hoe meer de Storm Meter vult. Wanneer de Storm Meter op zijn max is, zal het tweede level Support Drive automatisch worden geactiveerd waardoor beide type aanval en verdediging voor de support characters geebruikt zullen worden.

Shisui and Itachi

Ninja World Tournament
In deze nieuwe single player Game Mode moet je vechten tegen 3 CPU’s. Deze gevechten win je door het verzamelen van Battle Orbs, die uit een vijand vallen als je hem/haar in elkaar slaat. Het personage met de meeste Battle Orbs aan het einde van de wedstrijd wint! De Ninja World Tournament verwelkomt ninja’s uit de hele wereld op Festival Island waar ze op zoek gaan naar een aantal melee gevechten tegen meerdere tegenstanders. Toernooi deelnemers zullen in staat zijn om te concurreren in gevechten en hun weg over het eiland te werken naar de S-gerangschikte gevechten om bekroond te worden tot de beste ninja ooit! Er zal een kleine story afspelen waarin Mecha Naruto een rol krijgt. Het zou geweldig zijn als je dit met meerdere spelers offline/online kon doen, maar helaas is en blijft dit een single player Game Mode.

Ninja World Tournament

 

Nieuwe Fighting Mechanics
Naruto Storm Revolution introduceert nieuwe Guard Break en Counter Attack mechanics. Elke speler krijgt 2 items waarmee je een Guard Break kan uitvoeren. Door op de juiste knop van de d-pad te drukken zal de Guard van de tegenstander breken, waardoor de vijand tijdelijks niks kan doen. Dit geeft de mogelijkheid om een ​​dodelijke aanval uit te voeren om ernstige schade toe te brengen! Met betrekking tot de Counter Attack, als een tegenstander op het punt staat een aanval te gebruiken, druk op R2 + vierkantje ( PS3) zodat je de Counter Attack uitvoert waardoor de tegenstander weer tijdelijks niks kan doen. Timing zal hier de belangrijk zijn en een Counter Attack gebruiken kost Chakra.

Naruto-Sasuke

Tot Slot
Zo, dat was een hoop informatie! Ik hoop dat jullie het interessant vonden en er een stuk wijzer op zijn geworden. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution zal in september 2014 uitkomen voor de PS3, Xbox 360, PC en Steam. Deze game bevat meer dan 100 speelbare characters en een hoop nieuwe features zoals jullie hierboven kunnen lezen. Mocht je nog vragen hebben, laat het weten in de comments of via mijn Twitter. Ik kan in ieder geval niet wachten tot deze game uitkomt! Mocht je de meest recente trailer nog niet gezien hebben, dan kan je het hieronder bekijken. Deze trailer is in het Engels vertaald, dus zelfs als je hem al wel gezien hebt, maar alleen in het Japans, dan kan je hem nogmaals bekijken.

Hebben jullie al zin in Naruto Storm Revolution?
There are 6 comments

Add yours
  1. Riocaa (@Riocaa)

    Deze game word zo ongelooflijk vet! Ik kan niet wachten om hem kapot te spelen. Ik daag je vast uit voor een duel! Haha, en buiten dat een goeie collectie aan verzameld materiaal, top gedaan maat!


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: