http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/01/ninjastorm_prijsvraag-1050x1111.png

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst – prijsvraag

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst. Zo dat is een mond vol. Het is in ieder geval de ultieme Naruto-fighting game die 1 februari al uitkomt!
Ter ere hiervan geef ik een Ultimate Ninja Storm 3 artbook weg, woohoo! Hoe je kans maakt? Simpel.

Vertel me eens waarom juist JIJ dit mooie boekje zou moeten krijgen.

Drop het antwoord in de comments en leg het er maar lekker dik op. Ik houd wel van een beetje drama zo nu en dan, rotwijf dat ik ben.

Lees hier wie gewonnen heeft.
There are 10 comments

Add yours
 1. levi bosman

  het was een prachtige zomer avond in deventer, ik liep samen met wat kamaraden door de stad en we gingen naar de lokale game-winkel. toen zag ik het staan: het artbook van borderlands 2 en eigenlijk zonder te kijken wou ik het kopen. ik liep naar de kassa en zei: GEEF MIJ DIT en betaalde het. ik keek in het boek en toen wist ik het, ik wil meer van dit. dus zo langzamerhand is de collectie gegroeid. maar wat mis ik nog? een artbook van een japanse game en wat kan ik winnen? een artbook van een japanse game((en ook nog naruto :D )) dus daarom schrijf ik dit verhaal.

  dramatisch genoeg?

 2. niels

  Omdat Naruto Fucking bruut is en het al kijk vanaf dat ik 11 Ben
  En de games zijn ook vet (als je van fighting games houd)
  Dus Ja hopen dat ik wil :O

 3. Timmy

  Vooruit dan , omdat het dramatisch moest ;)
  Het volgende comment kun je het beste lezen met Sadness en Sorrow op de achtergrond voor een dramatischer effect!
  http://www.youtube.com/watch?v=mF3DCa4TbD0 (dit vind ik bijvoorbeeld een mooie versie)

  Naruto is altijd een van mijn favoriete anime series geweest, vanaf het begin ben ik een trouwe volger.
  Maar nu wankelt mijn vertrouwen in deze ooit zo mooie serie. Mijn held krijgt niet genoeg beeld tijd, hij wordt begraven onder secundaire karakters en flashbacks. Waar is het kontschoppen van vroeger gebleven.
  Waar is mijn held gebleven.

  Als enige troost heb ik nog Naruto Ultimate Ninja Storm 2 in de kast liggen, maar er is intussen zo veel veranderd. Naruto is gegroeid. Ik ben gegroeid. Ik mis de karakters die te weinig te zien zien, ik mis Hinata, ik mis Shikamaru. Ik wil ze zien zoals ze nu zijn, ik heb ze zich zien ontwikkelen zien groeien. Ninja Storm 2 is een stap te ver terug.

  Helaas is mijn beurs bijna leeg anders zou ik zo deel 3 halen om weer actie te zien van mijn favoriete helden.
  Maar het gaat niet, die vereniging is nog even weg. Dus lieve Trees help mij, help me mijn helden terug te vinden in dit wonderbaarlijke boekje. Help me mijn vertrouwen te herstellen in mijn held.
  Trees je bent mijn laatste hoop! Geef mijn vertrouwen in Naruto en chakraboost door me deze speciale ninja Art Scroll te sturen. Help me voordat ik Naruto nog ga haten.

  Onegai! Trees…TASUKETE!!

 4. Enzevil

  Naruto was mijn eerste anime en ik heb er super veel van genoten.
  Nu kijk ik nog steeds elke week de nieuwste episode die uitkomt.

  Toen ik erachter kwam dat een fighting game, genaamd Naruto Ultimate Ninja Storm, uitwas voor de PS3 bestelde ik hem gelijk via internet. Ik speelde het wekelijks met vrienden en het was super! Vervolgens kwam Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2, die ik gelijk op dag 1 in de winkel kocht. Ook dit speelde ik wekelijks met vrienden, maar nu zat er zelfs een online functie in! Dus zelfs als mijn vrienden er niet waren, kon ik uitdagende potjes spelen tegen mensen over heel de wereld. Hetzelfde geldt voor Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations, eigenlijk deel 2.5. Het combat systeem werd zo erg aangepast dat online veel en veel leuker was!

  Daarna: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3. Die heb ik al helemaal kapot gespeeld. Nog steeds, wekelijks met vrienden en online. Alleen ontbrak een belangrijke boss fight tegen Sage Mode Kabuto… Dat hebben ze opgelost door middel van DLC: Full Burst. Die boss fight was geniaal! Super mooi gedaan! In Februari komt dus Storm 3 opnieuw uit inclusief de Full Burst DLC erin. Vergeet niet dat het nieuwe deel Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Revolution ook nog uitkomt dit jaar!

  Het blijkt wel dat ik een grote fan ben van de Storm games. Het zijn namelijk de leukste fighting games!
  Dus zo’n artwork boekje zou een ideale aanvulling zijn op mijn Storm collectie!

  …Trees, pas maar op! Als ik niet de gelukkige winnaar wordt stuur ik een hoop ninja’s op je af!

 5. DrReiger

  Uhm, nou, gewoon, omdat mijn broertje Die-Hard Naruto fan is, ik het nu een beetje aan het bijkijken ben (onder druk van haha) en het natuurlijk gewoon heel tof zou zijn als ik hem dan dat boekje kado kan doen als .. gift voor een serie die inderdaad best wel goed is xD.

 6. femke

  Het kijken van naruto was een soort uitvlugting voor mijn. Vorige woonde ik in een grote stad. Veel familie van mij kwam daar wonen, ik had altijd wel een feestje bij mijn familie. Dat had zo zijn leuke tijden maar ook zijn slechte tijden, vaak werden er mensen dronken. zo heb ik veel dingen mee gemaakt, zoals een steek partij en veel meer. Maar toch had ik het er naar me zin daar met al mijn vrienden en familie maar mijn moeder moest altijd de problemen op lossen. En werd dat zat ze besloot om te gaan verhuizen, ik was er helemaal kapot van. Mijn neef vertelde mij om naruto te gaan kijken omdat hij zijn afleiding daar in kreeg.

  Telkens als ik naruto kijk word ik blij door banden tussen de vriendschappen. Maar ook door het geweldige story line. Ik kon niet stopen met het kijken van naruto. Ik volg het nu ook in het japans en heb er veel plezier aan. Laatst heb ik 2 manga boekjes gekocht van naruto en nog wat spullen uit de serie. Telkens als ik geld krijg gaat het wel uit aan naruto. Een van de dingen die ik ook leuk vind van naruto is dat het niet kan veranderen. Want in realiteit veranderd alles constant.

  Ps mijn speling is niet zo best


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: