http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/08/HeyhoAll-1050x590.jpg

Mario Kart 8 : Link komt karten!

Gisteravond werd het bekend dat Nintendo voor de eerst in de geschiedenis van de kart-serie gaat komen met downloadbare uitbreidingspakketten. Normaal wordt ik niet zo snel blij van Downloadble Content, maar als Nintendo het doet, dan doen ze het goed.

DLC1_LinkKartSuper Kart Bros 

De twee downloadbare pakketten komen met ongeveer een half jaar tussen zich uit. Het eerste pakket bevat Tanooki Suit Mario, en als de dierenbescherming niet op hem jaagt hij wel op Neko-Peach. Zo zit de loodgieter voor het eerst sinds 24 jaar eindelijk achter de poesjes aan.  Maar deze dierenvriendjes vallen in het niets bij het derde karakter want dit is namelijk Motha Focking Link himself. (Zelda Sound) You just got a awesome character : use him to win some races.
En dat is nog niet alles, je krijgt ook nog eens vier nieuwe scheurijzers, tussen deze scheurijzers zit Captain Falcon’s trouwe stalen ros, de blue Falcon. Ik ga weer bidden voor mijn Nintendo altaar, want de goden uit Japan zijn ons zeer goed gezind.
Maar wat is er nog leuker als met je gloednieuwe karakter in een gloednieuw  scheurijzer racen? Precies, met een fonkelnieuw karakter, in een versche kart op een hagelnieuwe baan rijden? Zei ik baan? Ik bedoel Cup! Daarvan krijg je er maar liefst twee, dat betekent dus 8 nieuwe tracks. Onder meer gebaseerd op Hyrule en Mute City. En dat voor maar €8,-! Heb ik al gezegd dat ik enthousiast ben?
DLC1

Fabeltjes

Een half jaartje later krijgen we weer een traktatie van The Big N. Dan komt namelijk het animal crossing pakket uit.  Met de Villager en Isabelle kun je vervolgens sneller uit de start blokken dan dat Tom Nook…uhm tja start kan zeggen? Ook de Mario familie wordt nog uitgebreid met Dry Bowser als laatste karakter in de line-up. Wederom vier nieuwe karts, en 8 nieuwe banen, de karts en banen zullen ook voornamelijk uit de Animal Crossing serie putten. Misschien spreekt dit pakket je minder aan? Dat kan, gelukkig ziet Ninty ook in dat niet tussen de paketten misschien iets zit wat je minder aanspreekt! Oplossing 1 pakket kost je €8,- euro en samen kosten ze je €12,- Wauw, deze deal is net als AC bijna fabelachtig te noemen.

DLC2

HeyhoAll EU03Meer voor Minder

Mocht je nou zo’n trouwe fan zijn dat je de pakketten direct wil kopen dan wordt je ook nog eens extra beloond voor je steun en trouw. Mensen die beide pakketten kopen , krijgen namelijk nog eens acht skins voor Yoshi en acht skins voor Shy-Guy cadeau. Je krijgt de toffe nieuwe kleurtjes op het moment dat je  beide pakketten hebt gekocht. Pre-order jij dit moois dus dan kun je direct je yoshi om een nieuw velletje stoppen. Mocht je geen zin hebben om iets te kopen dan wordt je al blij van de nieuwste update. Deze brengt een aantal nieuwigheidjes naar je favoriete funracer en voorziet je van 3 karts. Je krijgt namelijk 3 racemonsters van Mercedes-Benz.  Een modern, een klassiek en een legendarische. De auto’s  hebben natuurlijk alles te maken met de inmiddels al bijna legendarische commercial waar de loodgiet zich voor uitleent. Maar toch…..een Mercedes op een Japanblog! Ninty in de volgende update doen jullie maar Subaru ofzo!

EU01

 
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: