http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/03/Mavis_Happy_With_The_Guild_Anime.jpg

Manga Spin-off van Fairy Tail aangekondigd!

Op 30 maart kondigde de vader van Fairy Tail, Hiro Mashima, via Twitter aan dat hij werkt aan een nieuwe manga serie. 

fairy tail zero

Bj-_5upCQAAKSwE

De serie zal een spin-off worden van Fairy Tail en heet voorlopig Fairy Tail Zero.  Deze nieuwe manga krijgt een maandelijkse release vertelt de tweet van de tekenaar ons.Fairy Tail Zero speelt zich af in het leven van Mavis Vermillion , de eerste Guild-Master en oprichtster van Fairy Tail. We gaan zien hoe ons favoriete magische gilde is opgericht, en volgen Mavis op haar reis naar grootsheid.
Over een eventuele anime-release is nog niets bekend, al is dat natuurlijk niet meer dan logisch,  maar we gaan jullie zeker op de hoogte houden zodra er meer informatie verschijnt.

Persoonlijk kijk ik hier erg naar uit, Mavis vind ik een leuk personage die de serie heel interessant kan maken en de nodige humor met zich mee brengt. Een  leuke manier om dieper in de wereld van Fairy Tail te kunnen kruipen dus.

 

Wat vinden jullie van deze aankondiging?
There are 2 comments

Add yours
  1. Barend

    Ik las het vanmorgen al ja, geweldig nieuws! Als het een anime adaption krijgt moet je meer denken aan zoals in Bleach “The Past Arc” vermoed ik, hier werd in 7 episodes de orgins van Bleach verteld. . Ook al is het leuk om het begin van Fairy Tail te zien, ik denk niet dat we een volwaardige prequel van Fairy Tail hoeven te verwachten. We zijn namelijk veelte verliefd op Natsu, Erza, Grey, Happy en Lucy. Mavis, de mede oprichter van Fairy Tail, is wel een ontzettende leuke char. Of praat ik nou onzin? :P

  2. Yvonne

    Mavis is echt een superleuk character. :D! Typisch Fairy Tail: Serieus wanneer het nodig is, maar wel silly en geinig.


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: