http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/10/lieve.png

Japatrees presenteert: Lieve

Kiekeboe!!!

Schrok je? Schrok je? SCHROK JE!!!?
Nou ik wel, toen ik te horen kreeg dat ik uitgekozen was om deel te mogen zijn van Japatrees-crew.
Tijd voor een vreugdedansje.

06xmasNu denken jullie vast,  wie de *** is dat?
Dat zal ik eens vertellen.
Ik ben Lieve, bijna 22 jaar en een echt meisje meisje uit hartje Brabant,
of beter gezegd, een Sweet Lolita meisje.

Ik draag geen Lolita, ik BEN Lolita.

Op jonge leeftijd kwam ik er al achter dat ik een beetje anders was dan de meeste mensen.
Ik ben eigenlijk best verlegen en een kunstzinnig typje, dit uitte ik in knutsel projectjes, muziek en kleding.Ik zocht vaak inspiratie op het internet, en zo kwam ik op Japanse mode uit. Ik bestudeerde de vele stijlen en verloor mijn hart en ziel aan Elegant Gothic Lolita Fashion. Al was het voor mij onbereikbaar om de fashion te dragen, toch had ik de levensstijl wel op mezelf toegepast.  Toen ik 18 werd liet ik kleding importeren en zo groeide mijn levensstijl ook uit tot kledingstijl. Vandaag de dag groeit mijn liefde nog steeds, zo ook mijn kleding kast de vol hangt met mijn favoriete merk Angelic Pretty. Ik volgde de weg van Fantasy events naar Anime conventies waar ik nu regelmatig te zien ben als fashion-model.

angelic prettyVertel eens Lieve, wat vind je nog meer leuk? 
Nou ik houd van zingen ,mijn huisdier Gijs-je aandacht geven (witte sier duif), een avondje gamen of Japanse hack and slash films kijken.
Ik ben niet echt een anime fan, maar  Avatar: The Legend of Aang, is stiekem toch wel een verslaving van mij.  Al vind ik Legend of Korra dan weer niks….. Sorry Barend!

Wat kunnen we van je verwachten? 
Nou misschien verbaast je dit, maar ik ben het fashion-element van Japatrees.
Ik zal jullie vertellen wat lolita fashion nu precies is, waar het vandaan komt en  de vele sub-stijltjes erin.
Ook zal ik vertellen over andere Japanse stijlen en mijn ervaringen op conventies.

Dus dat is een echte meiden blog? 
Nou nee, want Japan heeft ook mannen!  Echt waar hoor, ik meen het, geen grapje!!!!
Eventjes serieus, (Lolita) mannenmode is minder populair, maar dat weerhoud me niet om hier ook lekker over te babbelen.

Zo nu  weten jullie een beetje wie Lieve is! Tijd om te bloggen!

image2

 
There are 13 comments

Add yours
 1. xaho

  Ik schrok niet :(.
  Wel was ik erg verbaast toen er een tweede blogger aangekondigd werd,
  Ik was nog meer verbaast toen ik las waar je over gaat bloggen!
  Maar stiekem ben ik er wel nieuwsgierig naar…
  Vrees niet dat je me zover krijgt om mee te doen, maar dat is een weer een ander verhaal. :’)

  • Lieve

   Hahaha jammer dat je niet schrok ;)
   ik hoop dat ik je nieuwschierigheid kan vashouden! dat zal voor mij al voldoende zijn!
   ik wens je veel plezier op japatrees en met alle nieuwe bloggers!

 2. Barend

  Welkom Lieve! Erg leuke introotje! :) Jij vind Korra niks? FOEI! Dat kan echt niet hoor…. Awesome kledingstijl heb je, ga je ook zo naar school? Ik vind het wel gewaagd, haha :P, maar tegelijkertijd hou ik er wel van. I dont know, ik ben gewoon raar :). Ik wens je heel veel plezier bij ons!

  • Barend

   Lieve (awesome name btw), je doet me erg sterk denken aan één van mijn meest favoriete anime. Ben je bekend met Rozen maiden? Zo niet zou ik die even uitproberen als ik jou was, ik denk namelijk dat je die wel leuk zal vinden.

  • Lieve

   Dankjewel Barend!
   Haha Korra vind ik echt niet grAppa xD Get it Get it.!! XD

   Dankjewel voor je compliment! ik draag mijn Lolita kleding zo veel mogenlijk, maar wel meer casual op gewoone dagen
   Wat school betreft zit ik nu in een “pauze” omdat ik nog niet zo goed weet wat ik wil
   Maar ik droeg het wel toen ik nog op school zat.

   haha er is niks raars aan raar zijn! ben ik ook! een klein beetje maar hoor.. heel klein beetje

 3. Davy

  Ik geef je groot gelijk om ook over de mannelijke lolita fashion te bloggen, misschien juist ook leuk om over te hebben juist omdat het minder bekend en populair is, is het leuk om het over te hebben lijkt me

  • Lieve

   Dankjewel dat dit je juist aanspreekt!
   Ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk informatie en dergelijke te geven over de mannelijke stijlen ^.^


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: