http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/10/10270307_10201399448622897_9076250912551172416_n-1.jpg

Japatrees Presenteert: Hannah

Jawel beste lezers we hebben er weer een nieuw teamlid bij. Ditmaal sluit zich aan bij ons team. Deze dame zal haar uiterste best gaan doen om voor jullie de leukste nieuwtjes en weetjes uit Otaku-land op een rijtje te zetten.
Maar Hannah  wie ben je nu eigenlijk? Stel je eens voor aan onze lezers! 

Naam: Hannah
Leeftijd: 20
Geslacht: vrouw

Konnichiwa minna! Ik ben een nieuwe blogger hier, Hannah! Yoroshiku Onegaishimasu!

Hoe het begon
Lang geleden, toen ik nog een klein meisje was waren Pokemon en Dragonball Z mijn verslaving. Ik keek het altijd op tv, en speelde de Pokemon spellen ook veel. Mijn moeder werd gek van mij, omdat ik nog geen Engels kon moest zij alles van het spelletje vertalen. Deze obsessie is langzaam verdwenen naarmate ik ouder werd, maar een paar jaar geleden kwam hij weer met volle kracht terug.

Ontdekking anime/manga
Ik was een jaar of 15 toen ik anime ontdekte. Ik ging op onderzoek uit en besloot Tokyo Mew Mew te gaan proberen, een schattige anime met magische meisjes. Ik vond het leuk, en zo is mijn anime obsessie begonnen. Kort daarna ontdekte ik manga, en dat volgde mijn anime obsessie. Inmiddels is de anime obsessie grotendeels verdwenen, ik kijk niet zo veel meer maar ik ben wel overal up-to-date mee. Het is nu vooral manga wat mij bezig houdt. Iedere week volg ik een paar standaard series zoals One Piece, maar ik probeer regelmatig ook nieuwe series.

Japan
Door manga en anime is ook een passie voor Japan ontstaan. Ik ontdekte lolita, een kledingstijl waar ik nu mee bezig ben een mooie outfit bij elkaar te verzamelen. Ik ontdekte het land, de cultuur en nog veel meer mooie dingen. Een vakantie in Japan staat hoog op mijn verlanglijstje, maar zover is het helaas nog niet. Ik moet eerst het geld bij elkaar zien te sparen, en een partner vinden om mee te reizen  en die het ook kan betalen.

Games
Gamen is nog iets dat een groot deel van mijn leventje beheerst. De enige console die ik mis is de Xbox, verder heb ik alles (PS3, PSP, 3DS, PS2, wii, PC) Het is dan ook soms moeilijk om te besluiten welk spel ik wil spelen – wil ik nu een handheld spelen? Of toch liever een PS spel? Wat een dillema…elke dag weer.

Privé
Tussen al die manga en games door blijft er natuurlijk weinig extra tijd over. Ik was met een opleiding Dier, Zorg & Ondernemen bezig maar dat avontuur is ten einde gekomen. Nu begin ik aan de zoektocht naar een baantje. Dit wordt dus vervolgd!

Natuurlijk kan ik veel meer over mezelf vertellen , maar ik wil jullie (nog) niet vervelen. Als er nog vragen zijn kunnen jullie ze altijd achterlaten in de comments, ik zal mijn best doen ze te beantwoorden.
There are 8 comments

Add yours
 1. Barend

  Welkom Hannah! Leuke intro :) Heb je nog wat tips voor mij betreft manga? God, ik ken dat dillema maar al te goed afgezien van de xbox one heb ik alle consoles. Daarnaast ben ik een anime en film verslaafde en dat moet ik allemaal combineren met een HBO studie en werk…. Ik heb zelfs niet eens 4uurtjes de tijd momenteel op een zondag om de releaselijst in elkaar te zetten…. Ik wil ook nog een keer naar Japan, de Japanse cultuur heeft me altijd gefascineerd. Dus…-winks-

 2. Alexander

  Dus geen ps4 oke komt vanzelf wel als finale fantasy 15 of kingdom Hearts 3 uit komt ik ben rpg verslaafd ps3 ps4 lol leuke blog Hannah

 3. Lieve

  Whaaaah nog een lolita!
  Welke substijl heb je? ^.^ of wat vind je het mooist!

  In iedergeval: Welkom! en heel veel plezier! <3


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: