http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/10/2.jpg

Japatrees presenteert: Fos!

Hallo mede Otaku’s! Ik mag mij een van de nieuwste aanwinsten van Japatrees.nl noemen. Mijn naam is Fos en ik ga mijn best doen om jullie nóg meer geekyness voor te schotelen en vette nieuwtjes met jullie te delen!

Honger!
Ongeveer een jaar geleden, hongerig naar nieuwe info over games bladerde ik de zoveelste PU door en daar zag ik een gastblog van Trees. Daarin stond een stukje over haar blog en over alles wat het te bieden heeft en dat smaakte naar meer. Toen ik de Japatrees.nl site erbij gesleurd had via de link uit het artikel, ging er weer een oude, roestige wereld voor me open! Manga, Anime, J-pop en nieuwtjes galore! Oh wat heerlijk om terug te zijn van weggeweest.

Vroegâh
Als klein ventje was ik al gek op rockmuziek en metal en downloadde ik wel eens een nummertje via een ouderwetse client zoals Kazaa. Per ongeluk vond ik in plaats van een liedje dat ik zocht een AMV. Dit bleek een Anime Music Video te zijn en ik was meteen verkocht. Sindsdien ging ik me meer oriënteren op anime en vond een veel grotere wereld waar ik als puberend snotjong lekker in kon verdwalen. Ik heb me daarna ook goed vermaakt met roleplaying op de toen nieuwe RPG-site Gaia-Online en tekende in die tijd een hoop waaronder het merendeel manga. Ook speelde ik Yu-Gi-Oh, de Trading Card Game. Toen de Final Fantasy delen VII, t/m X, en de Dragonball serie op de consoles als games uitkwamen was het wederom feest en heb ik mijn duimen stuk gespeeld op die games.

Animefest
Later in mijn jeugd ben ik meer en meer AMV’s en anime series gaan downloaden. Sindsdien heb ik er genoeg versleten waaronder mijn favorieten: Akira, Trigun, Vampire-Hunter D, Neon Genesis Evangelion en Gundam Wing – Endless Waltz. Wat een feest!

Volwassen…blegh
Op een gegeven moment riep het volwassen leven. Ik probeerde mijn weg te vinden in nieuwe regels, nieuwe uitdagingen en de verwachtingen die iedereen en ikzelf aan mij stelde. In die tijd had of maakte ik minder tijd voor mijn hobby’s en ben ik de hele community een beetje uit het oog verloren. Tot anderhalf jaar geleden. Ik had van gamen mijn enige hardcore hobby gemaakt en was erg druk. Toen ik weer een paar oude maten van mijn jeugd tegenkwam en zij mij weer lieten zien hoe awesome de geek-wereld is gaf ik toe aan de verleiding. Ik waagde mij aan een abonnement van de PU (Power Unlimited) en ging weer verschillende Manga’s (opnieuw) lezen. Tegenwoordig voel ik me weer helemaal thuis in het wereldje!

Bijna klaar
Inmiddels ben ik ‘volwassen’ of doe ik in ieder geval alsof. Met een fulltime job, huisje boompje, beestjes doe ik mee met de grote mensen en ik word dit jaar ook nog vader. Toch heb ik een gulden middenweg gevonden en ik wissel naast mijn dagelijkse verantwoordelijkheden gamen af met anime, manga’s lezen en blogs afspeuren voor nieuwtjes. Af en toe speel ik nog een potje Cards Against Humanity (Jep, Google is your friend!) of Yu-Gi-Oh en daarnaast ben ik een toegewijd Gadget-freak.

Jullie beurt
Ik ben naar eigen mening een Otaku in hart en nieren en zal zeker mijn bijdrage doen aan Japatrees.nl! Ik ben blij dat het team dit vertrouwen in mij legt en ik zal jullie niet teleurstellen!

Mochten jullie vragen hebben, fire away!

                                 Zo. En dan nu koffie!

Nerv Koffiemok
There are 5 comments

Add yours
 1. Barend

  Welkom Fos! Leuk introotje! En succes!
  Ik moet ook zo snel mogelijk weer beginnen met de releaselijsten te posten….. Achterlijk druk met school.

  • Fos

   Hey Barend,
   Bedankt hoor! Allemaal nog spannend voor me. Dit is mijn eerste “live” blogwerk dus hoop dat het allemaal leuk ontvangen word!!
   Ik ben benieuwd naar de nieuwe releaselijsten! zie ze vanzelf :)

   succes nog ff met de drukte!

   :)

   • Barend

    Geloof me, het is een gezellige boel hier hoor! Blijf vooral jezelf met een doses gekdoen erbij ;).Het is wel jammer dat plotseling iedereen het druk kreeg. Ik loop zelf al sinds juli achter met de releaselijsten…. Met andere woorden ik plan een overzicht van juli tot nu, en dat is VEEL…. End result: RSI :P

 2. xaho

  Ben benieuwd wat voor content we mogen ontvangen! :D
  Maar pas op met wat je jezelf voor uitdaging geeft he?
  “ik zal jullie niet teleurstellen” <- Make it happen.

  • Fos

   Dat zul je gauw merken ;) En tjah. Ik hou wel van een uitdaging :p

   Als er dingen zijn die je nog wil weten, of graag in de blogs ziet, kun je t altijd laten weten .
   You’ll see! :)


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: