http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/01/Banzai-1050x869.jpg

Japatrees presenteert: Diederik!

En het is tijd voor de introductie van de volgende gastblogger! Naast Dino, zal nu ook Diederik zich bijvoegen aan het Japatrees.nl team! Nu heb ik dan eindelijk dubbel D. Haha, haha… Oké, dat was een slechte grap, laten we maar snel doorgaan met Diederiks zegje:
Hallo allemaal! Ik ben Diederik. Ik ben net als velen geïnteresseerd geraakt in de Japanse cultuur via games en anime. Zo ben ik tevens bij dit prachtige blog beland. Snel na mijn ontdekking van Japanse anime en games ben ik ook begonnen met de Japanse taal te leren, wat naar mijn verbazing erg goed ging. Ondertussen kan ik al heel wat Japans, en heb ik zelfs al een aantal vertaalklussen gekregen.

Mijn interesse heeft zich de afgelopen jaren steeds meer verdiept, en daarom wil ik jullie graag wat dingen vertellen over de Japanse taal en cultuur. In het dagelijks leven ga ik naar school, voor de rest werk ik in een restaurant en speel ik al een decennium piano. Volgend jaar ben ik waarschijnlijk te vinden ergens in Japan, maar dan zijn jullie nog niet van me af, hoor. Ik ben al druk bezig met mijn emigratieplannen (ofja, ze noemen het ook wel ‘jeugduitwisseling’)!

Ondertussen kunnen jullie een of twee keer per maand een verfrissende blog van mij verwachten over de Japanse taal en cultuur. Bereid je maar alvast voor!
There are 8 comments

Add yours
  1. TheMorry

    Welkom!

    PS: Trees, je hebt helemaal geen dubbel D nodig ;) Your cute as it is girl :P Als je 50 was zouden ze toch hangzakken worden :P

  2. niels

    Hoe kan ik het beste beginnen met japans leren? zit al tijdje te zoeken voor goede manier maar wil er neit bakken met geld voor betalen


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: