http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/01/lightning-returns-final-fantasy-xiii-wallpaper-1050x656.jpg

Japatrees gamet: Final Fantasy XIII: Lightning Returns

Oké mijn allerliefste lurkers, volgers en fans van Japatrees.nl, het is eindelijk zo ver! De allereerste Let’s Play, oftewel ‘Japatrees gamet’ is een feit en we beginnen gelijk goed:

 lightningreturns_letsplay

Final Fantasy XIII: Lightning Returns – 8 februari 20:00-22:00

Onthoud die datum en omcirkel het met een dikke rode stift in je agenda, want we gaan loos! 2 uur lang zal ik Lightning Returns in het Japans spelen en dat op een toplocatie als de Manga Kissa, een heuse manga bibliotheek en ontmoetingsplek in hartje Utrecht.

Tijdens de live stream kunnen jullie vragen stellen over de game, maar ook over Japatrees.nl of de Manga Kissa. Ik heb een heel team gezellig naast mij op de bank zitten, zowel Japatrees.nl als Manga Kissa leden, die al jullie boeiende of zelfs intieme vraagstukken zal beantwoorden. De live stream wordt trouwens volledig verzorgd door de heren van Whenever is.

En als klap op de vuurpijl kunnen we ook nog eens toffe goodies weggeven names Square Enix!

Dus doe 8 februari lekker mee in de chat hier op Japatrees.nl, check die intense gameplay, stel eens een vraag of doe zelfs mee aan de prijsvragen!
Meer informatie volgt snel.
There are 15 comments

Add yours
  1. TheMorry

    Ik kijk er na uit! Wist helemaal niet dat zoiets in Utrecht was. Ik studeer in Utrecht :P. Trees, weet jij toevallig ook een winkel in Nederland dat anime verkoopt?


Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: