http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/05/INSPECTOR_GADTJEUT-1050x750.jpg

Inspector Gadtjeut : Super Sonico Support Muismat

De muismat is al duizenden keren vernieuwd. Of het nu om een ergonomische ondersteuning gaat, een ingebouwde calculator of een hippe opdruk. Door alle varianten valt het product eigenlijk niet meer zo op, en is het eigenlijk tot een grijs muisje verworden op je computer meubel. Maar nu komen de Japanners met een muismat die weer de aandacht kan trekken.

Changing DDestiny

son01.png

Het bedrijf Soft Garage komt met een muismat met de opdruk van Super Sonico, een meisje dat dolgraag een rockster en model wil worden. Maar ook wil ze je (een) handje helpen om het meeste uit jouw game sessies te halen. Niet alleen zorgt ze ervoor dat jou muis vloeiend door het scherm beweegt, ook helpt ze de verstokte solitaire gamer een ervaring te simuleren die ze mogelijkerwijs anders nooit mee zouden maken. De van vrouwen verstoken (pc) gamers kunnen nu eindelijk eens ervaren hoe het aanvoelt om “third base” te halen. En voor enkele otaku doet het wellicht zelfs meer, het verandert hun lot! Want hoeveel jongens kunnen nu zeggen dat ze met de voorgevel van hun Waifu hebben kunnen spelen.

 

RSIDD

son02

De bos hout die Super Sonico voor de deur heeft is dan ook multifunctioneel. Ten eerste is de DD van de heldin eigenlijk bedoelt om je hand extra te ondersteunen zodat die vervelende RSI wegblijft. Maar een muisarm kun je al met wat goedkope kussentjes oplossen. Soft Garage wilde echter een meer natuurgetrouwe ervaring. Dus werden er kosten nog moeite gespaard om het badpakje dat Sonico op de afbeelding draagt te vervaardigen uit een twee-weg-geweven Tricot materiaal, waardoor de stof aanvoelt als een echt badpak. Om het badpak te vullen is er gekozen voor een siliconen-vulling die van hoge “medische erkende”kwaliteit is. Dit zorgt voor een natuurgetrouwe hardheid en het juiste bouncy gevoel van een dubbel d cup. Voor de mensen die de heuvels van Sonico op een andere manier willen gebruiken dan anti-RSI steun wordt er wel op de website duidelijk vermeld dat de ervaring van tepels niet is inbegrepen in deze muismat.

DDoekoe DDokken

son03

Om een lekker sappige meloen van de groenteboer in je handen te houden betaal je vaak maar een paar euro. Echter heb je jouw zinnen gezet op dit soort vruchten van de ‘groenteboerin’ dan moet je vaak wat dieper in de buidel tasten. Nee ik heb het even niet over de dames achter de rode ramen (hoewel mijn logica ook hier overeind blijft). Wil je toegang krijgen tot de privé voorraad bloemkolen die het groentemeisje achter de toonbank bewaart, dan zul je (als je tenminste geen complete eikel bent) haar moeten trakteren op een etentje hier, een filmpje daar en wellicht ook nog een bosje bloemen. Een meisje veroveren betekent financiële pijn. Soft Garage zorgt ervoor dat ook die financiële pijn aanwezig is  bij hun meid-mat, voor een meer natuurgetrouwe ervaring.
Het dametje met de ‘ergonomische vormen’  kost je namelijk 20,000 yen! Dit komt dus neer op zo’n €145,- exclusief verzendkosten. Een prijs die (net als de ‘kussentjes’) vrij stevig is. Maar als jij bereid bent je spaarrekening te plunderen, voor een meid/waifu die wél stil kan zijn maar waarbij je nooit een homerun kunt maken, dan kun je vanaf 1 augustus terecht op de website van Soft Garage voor het product te pre-orderen waarna het in september naar je toegezonden zal worden.

Wees er snel bij wat dit product kon nog wel eens gaan lopen als een tiet.

 

meloen-galia-300x200

 

 

 
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: