http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/05/INSPECTOR_GADTJEUT-1050x750.jpg

Inspector Gadtjeut : Nieuw Hunter X Hunter figurine aangekondigd !

De mensen die de laatste aflevering van Hunter X Hunter hebben gekeken hebben vast al een vaag idee wat voor figuur het moet zijn! Maar deze figurine is op zijn zachts gezegd uniek. Dat moest inspecteur Gadtjeut wel met jullie delen.

Voor de mensen die Hunter X Hunter niet kennen even een korte uitleg. Hunter X Hunter is een anime over de 12 jarige Gon Freecs. In zijn zoektocht naar zijn vader, die een legandarische hunter was, besluit hij zelf zijn ‘hunterslicence’ te halen zodat hij deze zoektocht beter kan uitvoeren. Tijdens de zoektocht naar zijn vader leert Gon over de mystieke kracht Nen die hem en zijn vijanden unieke powers geven. De serie behoort een beetje tot de typische shonen anime zoals DBZ, Bleach, Naruto en One Piece. En als je dit serieus nog niet wist dan raad ik je van harte aan om deze serie eens een kansje te geven (de 2011 versie in elk geval).

Op 8 juli dit jaar start de nieuwe story arc : The 13th chairmen election arc (de huidige chimera ant arc) is bezig aan zijn slotfase, een slotfase die gepaard ging met ……..

spoiler_alert

 

Een transformatie van onze held! En wat voor een transformatie? Van zeer gematigd sterke held naar even krachtig als cell’s (DBZ-refference) broertje Mereum. En dacht je dat de super saiyan 3 transformatie raar was, dan heb je deze metamorphose nog niet gezien, dit is echt het toppunt van raar..uhm ik bedoel natuurlijk haar. Gon verandert van klein jochie in een volwassene en in de 20 jaar die zijn verstreken in zijn lichaam is hij nooit naar de kapper geweest. Zo blijkt ook uit de figurine. Het beeldje is  een goede 41 centimeter hoog. Waarvan maar liefst 11  centimeter  en wel heel speciale functie krijgt. Een ruime 25% van dit beeldje wordt namelijk gebruikt als………”wait for it”…….lichaam van onze te snel gegroeide held. De overige 30 cm gebruikt producent Bandai voor het haar! Met deze gespierde figurine dat voor bijna drie kwart uit haar bestaat heeft Bandai natuurlijk iets unieks in handen dat de verwoede verzamelaar (en misschien de ietwat verwarde bearliefhebber) natuurlijk moet hebben.
Het figuurtje kost €22,89 (excluis verschepen) en kun je via deze link bestellen. Je moet nog wel even geduld hebben de verwachte verscheep datum is pas is september. Ik kan niet wachten tot er een knokgame verschijnt waarin we de man met  haar van 6 meter kunnen spelen.

gon01There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: