http://japatrees.nl/wp-content/uploads/2014/08/Love_Japan_by_MisterMoka.jpg

Hoe date je een Japanner?

We willen het allemaal: een Japans vriendje of vriendinnetje. Want hoe stoer zou het wel niet zijn om je nieuwe Japanse vangst te kunnen voorstellen aan je anime-verslaafde vrienden. Súper stoer. Hierbij een guide over hoe je een hete Japanse boy of chick aan de haak slaat.

Het Japanse meisje

De meeste Japanse meisjes zijn erg verlegen. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zich bij je op hun gemak voelen. Studeer een grap in, en vertel hem in het Japans. Dat kan het ijs breken. Japanse meisjes zijn op dat gebied toch wel heel anders dan Nederlandse: ze zijn afhankelijk van hun vriendje en willen graag dat hij de belangrijke beslissingen neemt. Dit zit al honderden jaren in de Japanse cultuur.

Maar wat zoeken Japanse meisjes nou in hun man? Hij moet 10 centimeter groter zijn dan hen, en niet al te dik. Dat vinden ze het belangrijkst. Het eerste is niet zo moeilijk voor ons Nederlanders, maar het tweede kan nog wel eens in de weg komen te staan. Onder Japanse meisjes bestaat een imago van buitenlanders dat ze goed zijn voor vrouwen. Ze wachten je op na school met een sigaret in de mond terwijl ze leunen tegen een cabrio. Om teleurstellingen te voorkomen, is het dus het beste om dit misverstand te onderhouden.

Iets wat wel moeilijk zal worden bij een relatie met een Japans meisje, zijn haar ouders. Aangezien je een ‘gaijin’ (buitenlander) bent, hopen ze dat het maar eventjes zal duren. Ze willen immers dat hun meisje met een gewone Japanse man trouwt. Maar als je de taal enigszins spreekt kan dit wel een beetje helpen om de band met je nieuwe schoonouders te verbeteren.

Dus wat zijn de dingen die je moet doen om een Japanse vriendinnetje te krijgen?
1. Zet de eerste stap. Laat zien dat jij de man bent. Het meisje wil dat jij de beslissingen neemt. Reserveer dus maar alvast 2 plaatsjes bij een restaurant voor jullie eerste date.
2. Wees romantisch, en gedraag je als een gentleman. Dit is de voorstelling die het gemiddelde meisje heeft van een buitenlandse jongen. En je wilt je toekomstige vriendin natuurlijk niet teleurstellen…
3. Leer alvast wat beleefde Japanse zinnetjes voor de eerste ontmoeting met je nieuwe schoonouders. Anders kan het nog heel ongemakkelijk worden…

Het bewijs dat het kan: John Lennon en Yoko Ono

Het bewijs dat het kan: John Lennon en Yoko Ono

De Japanse jongen

Het ligt aan de leeftijd, maar Japanse jongens zijn over het algemeen nog verlegener dan Japanse meisjes. Ze willen graag mannelijk zijn, maar weten niet goed hoe. Het belangrijkste is dus dat je hen het voortouw laat nemen. Laat je ‘independent woman’-attitude thuis, en laat hem je uitnodigen voor de eerste date. Moedig hem aan om je uit te vragen, of maak het hem heel makkelijk door hints te geven. Dit geeft zijn mannelijkheid een kick, en laat hem over de oren verliefd op je raken omdat het voelt alsof hij de hele wereld aankan. Speel dus vooral niet hard-to-get.

Wat Japanse jongens in hun buitenlandse chick zoeken is niet heel moeilijk. Laat ik het maar op vrouwelijkheid houden. Ze moeten natuurlijk niet te lang zijn (met een reus hand in hand lopen is niet zo mannelijk), maar ook niet te klein. Idealiter is het een slank meisje dat even lang is als hij zelf.

Japanse jongens houden ook van meisjes die goed voor hem zorgen. Verwen hem lekker met zelfgemaakte baksels of andere lekkernijen. Het liefst niet pittig, want daar houden ze niet van. Zorg dat hij zich op z’n gemak voelt bij je. Dit kan moeilijk voor hem zijn omdat je een buitenlander bent.

Kortom, er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten als je een Japanse boy aan de haak wilt slaan:
1. Laat hem voelen dat hij de man is. Zorg dat hij de eerste stap zet, en moedig hem aan om dat te doen.
2. Zorg goed voor je nieuwe vlam. Japanse jongens willen graag verwend worden.

Het bekende YouTube-duo Rachel&Jun

Het bekende YouTube-duo Rachel&Jun
There are no comments

Add yours

Laat een berichtje achter

%d bloggers like this: